Başkan Çakır Ak Partili Orta’ya “Gülen Adamların değil adam gibi adamların” arkasından gitmesini tavsiye etti. Çakır ayrıca “Bizim ayağımızın tozu kadar temizsiniz aklını kendine sakla bizi saçma sapan ülkede size hitap edilen atfedilen yakıştırmalar ile yolumuzdan çeviremezsiniz.” dedi

CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Meydanı boş bulup Orta yerde konuşmaya başlayan ama ne dediğini kendi de bilmeyen Gülen adamın dostu saçmalamış ta saçmalamış.

Sayın Koordinatörümüzün kapısında el pençe durduğun günleri ne çabuk unuttun. Üç gün önce beraber iş tuttuğunuz ortaklık yaptığınız beraber neler çevirdiğinizi tüm Söke’nin bildiği işler üzerinden siyaset yapma!

Neyin ortağıydınız sen önce onu açıkla! Beraber ev mi sattınız un mu sattınız dükkan mı kiraladınız bunların hepsine sırayla geleceğiz. Bekle sabırlı ol hepsini orataya koyacağız şimdi konumuza dönelim!

Koçarlı Belediyesi çöpleri görmerken yakalandı tüm ülkeye rezil oldu! Metin abim dedi diye yanlışı savunarak siyaset yapmaya yapmaya çalışman ne büyük acizlik

Kardeşim Yasayı çıkarsan sensin uymayan sensin! 5216 sayılı yasayı senin vekillerin kabul etti senin partinin iktidarında çıktı bu yasa! Behey iş bilmez! Behey Çöp fikirli

Türkiye’nin ulusal basınına düşen Söke AK Parti binasının içerisine düzenek kurup uyuşturucu alemi yapan Gençlik Kolları Başkanından bahset sen önce!

Bu  ülke uyuşturucuyu sizin sayenizde öğrendi pudra şekerini sizden öğrendi bu ülke!

Bizim ayağımızın tozu kadar temizsiniz aklını kendine sakla bizleri ülkede size hitap edilen atfedilen yakıştırmalar ile yolumuzdan çeviremezsiniz.

Biz her türlü canı önemseriz!

Günlerdir Sosyal medyada konuşulan taciz edile, önce devletin kurumlarında işe yerleştirip sonra özel hastanelerin en ünlü jinekologlarının yanında soluğu alan kadınların durumunu da sokak hayvanları kadar önemsiyoruz.

Muhafazakârız durmak yok yola devam deyip her yolu kendine mübah gören Aynı yönetim kurulunda çalışıp içeceğine katkılı madde eklenip kendinden geçen kadınlarımızın düştüğü aşağılık duruşmaları da önemsiyoruz.

Türkiye sizin hakkınızda Her gün peş peşe yayınlanan kasetlerde daha neler neler öğreniyor.

Orta yer siyasetçisi sen dün yabancı yatırımcıların ayaklarına kapanıp üç beş kuruş tırtıklama peşinde koşarken biz memleket meseleleri hakkında kafa yoruyorduk. Haddini bil!

Biraz ülkeye dön biraz halka dön

Cebinde ekmek parası yok diye intihar eden babayı düşün

Saç kurutma makinesi ile kendi yaşamına son veren anneyi düşün

Esnaf perişan, emekli perişan Çiftçi perişan ülke yangın yeri millet kan ağlıyor

Kimse hakkını helal etmiyor

Sizin yüzünüzden hataların faturası da hep halkımıza çıkıyor. Ülkede huzur, milletin sofrasında bereket, ağızlarda tat, tuz kalmadı. Bir de üstüne üstlük bir türlü yönetemediniz bir maske dahi dağıtmadığınız salgın var.

 İnsanımız sizin yüzünüzden canıyla cüzdanı arasına sıkıştırıldı.

1 milyon 926 bin kişi çalıştığı işini kaybetti.

Binlerce esnaf kepenk kapattı.

Alın teriyle, emekle yetiştirilen tonlarca ürün, bu yönetmediğiniz kapanmadaki yanlış kararlarla çöpe gitti sen ortalık yerde Metin abine yaranmaya çalışma millete bak

Yüreğin varsa pazara in çarşıya in esnafa in tencereye kaynamayan eve git orta yerin gülü Akp’nin şen bülbülü

Hain fetö ile aynı yağmurda ıslanmış aynı yolda yürümüş abilerin sana fayda etmez. Çünkü onların kardeşlerine yeğenlerine faydası olmuyor devletimiz alıyor götürüyor hala yargılanıyorlar!

Fetö’nün siyasi ayağı kim deseler gözü kapalı herkesin budur diye göstereceği kişilere yaranmak yerine halka yararlı işler yap orta yer süpürgesi olma!

Sana akşam yastığının altına okuyup koyacağın sıkıştıkça bakacağın biz söz ile veda ediyorum!

“Gülen adamların değil adam gibi adamların arkasında yürü”

Yürü ki sonra onunla ilgili hatırları silmek zorunda kalma