Pırlanta dünyanın en pahalı ve en prestijli objeleri arasındadır. Nitekim bu değerli taştan yapılan çok sayıda ürün vardır. Bunlardan bir tanesi de son yıllarda birçok kadının farkını ve tarzını ortaya koyma adına tercih ettiği beş taş pırlanta yüzüklerdir. 

Bu bağlamda bakıldığında klasik olan modeller yanında fantezi olan modeller de vardır. Aynalı görünümlü olanlar, tam tur olan modeller yüzüklerde en çok karşılaşılan modellerdir. Bunun yanı sıra küpelerde ve kolyelerde de beştaştan yapılan takılar vardır.

Beş Taş Pırlanta Fiyatları

Beş taş pırlanta takılarının fiyatları ürünün modeline, kullanılan pırlantanın karar değerine, ürünün özelliklerine ve elbette üretici firmanın fiyat politikasına göre farklılık gösterir. Bunun yanı sıra satış noktası da fiyatları değiştiren bir diğer unsurdur Karat değeri yükseldikçe fiyatlar da otomatik olarak yükselir.

 Siz de çok özel tasarım beş taş pırlanta yüzükleri son derece uygun fiyatlar ile  https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-bestas-yuzuk adresinden satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey siteye ücretsiz ve kolay bir biçimde üye olmanız ve daha sonra sipariş geçmeniz olacaktır.

Formun Üstü

Formun Altı