Kuşadası’nda belediyenin çalışmaları yüzleri güldürmeye devam ediyor. Son yerel seçimlerde göreve gelen ve 2 yıllık performansıyla göz dolduran Başkan Ömer Günel’in çalışmaları, uzun yıllardır hizmet göremeyen vatandaşları memnun ediyor. Kentte üstyapı, peyzaj ve sosyal belediye hizmetlerinde devrim niteliğinde çalışmalar sürerken, park yapımı da hız kesmeden devam ediyor. Yeni parklar kazandırılan Kuşadası’nda unutulan bazı parklar da yenilenerek miniklerin kullanımına sunuluyor.

Vatandaştan Başkan Ömer Günel’e teşekkür

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Altınkaynak Sokak üzerinde bulunan alana çocuk parkı ve yeşil alan yapılmış, vatandaşların yanından geçmeye korktuğu alan yeni görüntüsüyle miniklerin uğrak noktası haline gelmişti.

Peyzaj çalışması yapılan, çocuklar için oyun grupları ve spor aletleri konulan parkta kızının rahatlıkla oynayabildiğini söyleyen bir vatandaş, “ İlk kez belediye için bir şey yazıyorum. Helal olsun Ömer Günel’e. Düne kadar ayyaş yuvası olan yerde şimdi kızım oynuyor. Helal olsun tüm emeği geçenlere” ifadelerini paylaştı.

Sonrası
Öncesi