Haber Aydın’a Google News'te abone olun

Uşak'ta Y. Ercan isimli erkeğin darp ettiği 2 yaşındaki çocuk, Uşak Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan çocuğun cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. Fail tutuklandı.

Uşak'ta cuma günü 2 yaşındaki bir çocuk darp nedeniyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan çocuğun entübe edildiği, sonrasında makineden çıkarıldığı öğrenildi. 

Olayın ardından fail Y. Ercan isimli erkek "öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çocuğu tedavi eden doktorlar istismara uğradığını da ortaya çıkardı.

Mezopotamya Ajansı'na konuşan çocuğun yakını Timir Ç. yaşananları şöyle anlattı; " Olay cuma günü yaşanmış. Çocuğu evde istismar etmiş hem de şiddet uygulamış. Beyin kanaması geçirince annesi doktora getirmiş. Doktorlar genel kontrol yaparken, istismar bulgularına rastlıyor. Biz istismarı hastanede öğrendik. Çocuğun sürekli şiddet gördüğünü ise vücudundaki yara izlerinden öğrendik."

Hastaneden ulaştığımız ismini açıklamak istemeyen bir sağlık çalışanı ise çocuğun yanağında yanıklar olduğunu ve beyin kanaması geçirdiğini söyledi. Bilincinin yarı açık olduğu öğrenilen çocuğun tedavisi yoğun bakımda sürüyor.