Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kuşadası’nda gelen CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Yıldız’a CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Gençlik Kolları Başkanı Simge Mıkıroğlu ve partililer eşlik etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Belediye Başkanı Ömer Günel’e Kuşadası’nda yaşama geçirdiği projeler için teşekkür etti.

“ZİYARETLERİNİZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Sayın vekilim Hüseyin Yıldız, geçmişten bugüne kadar deneyimlerinden faydalandığımız önemli bir siyasetçidir. Mücadele ruhunu bizlere öğreten önemli bir insandır. Kuşadası’nı her ziyareti içimizde cesaret ve güven hissi uyandırıyor. Saha gezilerimizi vekillerimizle birlikte yapıyor olmak hem bizlere hem de örgütümüze güç katıyor. Bu sayede hemşehrilerimizin hem yerel sorunlarına hem de ulusal boyuttaki sorunlarına değinmiş oluyoruz. Vekillerimizin kentimize yapmış olduğu ziyaretler bizleri çok memnun ediyor” dedi.

“ÖMER GÜNEL KUŞADASI’NDA DEVRİM YAPTI”

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise “2019 yerel seçimlerinin ardından Kuşadası’na geldiğimde kendimi daha huzurlu hissediyorum. Başkanımız Sayın Ömer Günel’e öncelikle Kuşadası Belediyesi’nde oluşturduğu sinerji ve ekip ruhu için çok teşekkür ederim. Ömer Günel, Kuşadası’nda bir devrim yaptı. Önce CHP’lileri bir araya getirdi. Yani ailesini güçlendirdi. Bu başarı Kuşadası’nda güç birliğinin doğmasına sebep oldu. Ömer Başkanımın başarısının tüm Türkiye’ye örnek olması gerekir. Özgüvensiz insanlar kaybeder. Koltuk kaygısına girerler. Fakat Ömer Günel’in böyle bir kaygısı yok. Başkanımız Sayın Ömer Günel’e Kuşadası’na kattıkları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.