Turanlar Mahallesinde bir dizi çalışma başlatan ve köy meydanı, meydan güzergahındaki yollar ile mezarlık yolu yapımlarını sürdüren mahallenin  ekipler çehresini değiştiriyor. Çalışmalara mahalleye girişte yer alan takı yenileme ve vatandaşların talebi üzerine durak yapımıyla başlayan Germencik Belediyesi, köy meydanında düzenleme çalışmaları ile devam ediyor. Mahallede devam eden bir diğer çalışma ise uzun yıllardan beri problem olan ancak çözülemeyen mezarlık yolu yapımı oldu. Vatandaşların özellikle yağışlı havalarda mezarlığa ulaşmalarının büyük sorun yaratması sebebiyle çalışma başlatan Belediye Başkanı Fuat Öndeş çalışmaları yakından takip ediyor.

ORTAKLAR’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Germencik Belediyesi ekiplerinin bir diğer çalışma sahası olan Ortaklar’da faaliyetleri artarak devam ediyor. Pazarkuran mevkisinde trenyolu altgeçidi yağmursuyu çalışmalarının ardından yol çalışması başlatan ekipler hem ulaşım hem de estetik bir görüntüye kavuşması için yoğun çaba sarfediyor. Ortaklar’da yer alan Merkez Camii’nin tuvaletlerini de yenileyen ekipler çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak halkın kullanımına sunacak.

ORTAKLAR FEN LİSESİNDE BAHÇE DÜZENLEME FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Park ve bahçe düzenleme çalışmalarına da devam eden ekipler özellikle okullarda çevre düzenleme faaliyetleri yapıyor. Pandemi süreci sebebiyle okulların kapalı olmasına rağmen gereken bakımları yaptıran Germencik Belediyesi tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak hazırlıklarını sürdürüyor. Okulların açılma kararı olması durumunda öğretmen ve öğrencilerin sorun yaşamaması için ilçe genelinde okullarda çalışmalar devam ediyor.

İLÇE DEVLET HASTANESİ BAHÇESİNE KAMELYA YAPILDI

Germencik Belediyesi, sağlık çalışanları ve hastaneye giden hasta ve hasta yakınlarının kullanması için Germencik Devlet Hastanesi bahçesine kamelya yapımı gerçekleştirdi. Yağmur ve güneşe maruz kalmamaları için hastane bahçesinde çalışma başlatan Fuat Öndeş, öncesinde de bahçenin çevre düzenlemesi ve peyzajını yaptırdı.

KIZILCAPINAR MAHALLESİ PAZAR YERİNDE BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİ

Kızılcapınar Mahallesi’nde pazar yerinde halkın talebi üzerine bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Sergilerin açıldığı noktalarda yer alan tenteler onarıldı. Yağışlı havalarda damıtma sorunuyla karşı karşıya kalan pazarcı esnafının talebi üzerine gerçekleştirilen çalışmayla sorun çözüldü.

FUAT ÖNDEŞ “HALKIMIZIN HUZUR VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Germencik Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü yoğun çalışma takvimini değerlendiren Belediye Başkanı Fuat Öndeş halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz” dedi. Öndeş “Germencik Belediyesi olarak ekiplerimizin özverili çalışmaları ile yoğun bir çalışma programı uyguluyoruz. İlçemizin her noktasında faaliyet icra ediyoruz. Halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  

Editör: Haber Merkezi