Temizlik şirketlerinin en çok ihtiyaç duyduğu makineler.  Çünkü artık büyük ve geniş ortak alanların temizliği ile çok daha dikkatli ve detaylı bir temizlik anlayışına sahip olduk şu pandemi dönemlerinde. Koltuk yıkama makinesi korona virüs sürecinde insanların da yardımına yetişmektedir.

Bunların başında oteller, kuaförler, camiler, evindeki koltukların yıkanması için temizlik firmalarına gönderen ev hanımları bunların başında gelmektedir.  Bu koltuk yıkama makinesi buharlı yıkayarak da size avantaj sağlamaktadır.  Buhar derecesi 150-170 derecede ürettiği buharı ile sadece yüzeyi değil derinlemesine temizlik sağlamaktadır. Buharda oluşan nem ise çok kısa zamanda yok olmaktadır. Yıkanan koltuklarınız tekrar hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelir.  Hem yüksek ısıda sulu yıkama hem de dezenfekte ederek başarılı bir temizlik sunmaktadır.

Koltuklarınızı ilaçlı yada dezenfekte ile yıkamak istediğinizde, koltuğun üzerine ya da koltuk yıkama makinesi su haznesine ilave ederek DE kullanabilirsiniz. Koltuklarınızı bu makineler ile soğuk veya sıcak suda yıkayabilirsiniz. İsteğinize, ihtiyacınıza karşılık verecek koltuk yıkama makinesi çeşitlerini araştırırken https://www.sanayiden.com/buharli-koltuk-yikama linkine de bakabilirsiniz.