Cem Celil Lale/HaberAydın - AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, uzun süre sonra hakkında herhangi bir skandal iddiası olmadan gündeme gelmeyi başardı. Daha önce adı imar yolsuzlukları, arsa spakülatörü gibi iddialara karışan ve bu konular ile gündeme gelen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, bu kez de yaptığı ilginç açıklama ile gündeme geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde 25 bin kişinin çalıştığını öne süren ve bunu doğruymuş gibi basına verdiği demeçle anlatan AK Partili Erim, dayanağı olmayan iddiaları da gerçekmiş gibi açıklamayı ihmal etmedi. Erim’in iddiasının aksine Büyükşehir Belediyesi’nde 4 bin kişinin istihdam edildiği ortaya çıktı.

‘Bekir Bey’in matematiği zayıfsa Ömer Özmen abaküs alsın’

Bekir Kuvvet Erim’in açıklamalarına tepki gösteren vatandaşlar ise AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e abaküs çağrısı yaptı. Erim’in matematiğinin zayıf olabileceğini söyleyen vatandaşlar, “Bekir Bey’in matematiği zayıf sanıyoruz. Ömer Özmen kendisine bir abaküs alıversin. Ara sıra çalışır, temelden başlarsa 4 bin ile 25 bin arasındaki farkı da kolayca kavrayabilir” ifadeleriyle tepki gösterdi.