CHP’li Macaroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ey Mehmet Erol hala neden Denizli’de oturuyorsun. Senden cevap bekliyorum! Aydınımız çok güzeldir, bilmiyorsanız arkadaşlarımız sana bir şehir turu yaptırabilir.
Vızıldayan arkadaş, Tariş alanında depolama için kira ne kadar? Herhangi bir vatandaş da kiralayabilir mi? Tüplerine yer buldun mu bilmiyoruz ama bu sorulara cevap bekliyorum.
Sarıçay Barajını anlatmaktan yorulduk artık ama bir daha söyleyelim. ASKİ açıkladı mı açıkladı. Barajın parasını kim ödeyecek Aydın Büyükşehir Belediyesi. Ne kadar ödeyecek 569 milyon lira… Kim ödeyecek, Aydın Büyükşehir Belediyesi ödeyecek. Bir daha tekrarlayayım mı? Artık öğrenin bunu.
Bu konuda bir önerim var size. Madem siz yapıyorsunuz, parasını Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden almayın o zaman kardeşim…
Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini kıskanıyorsunuz, halkın memnuniyeti sizleri çıldırtıyor, biliyoruz. Belediyecilik dersi almak isteyen olursa da kapılar açık buyurun, herhalde yolu biliyorsunuzdur. Yine de Denizli’den gelen arkadaşlara yol tarifi yapmanızı öneririm. Hatta gelmişken misafirperver Aydınlı esnaf kardeşlerimizi de bi ziyaret edin, sorun bi derdi sorunu var mı diye. Arabasının camını indiremeden gezenlere halkın arasına karışın diyoruz ama olsun…
Son bir şey daha… Halkımızdan bir takım şikâyetler de alıyoruz. Çok yüksek fiyatlı katı atık bedelleri alıyorsunuz. 15 lira su tüketen vatandaşa 60 liraya yakın katı atık bedelleri ödetiyorsunuz, buna son verin.