Aydın’da yayın yapan bir televizyon kanalının sunucusu Emin Aydın zıpladıkça zıplıyor..

Şimdi de düşmüş kurumlarda çalışanların derdine..

İnsanın hırsları işinin önüne geçtiğinde böyle oluyor işte.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı yıllarca Bakan olarak hizmet verdi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kardeşi Müdür, oğlu da yetkisiz yetkili..

Seni ne ilgilendiriyor Emin Aydın,

Mustafa Savaş’ın ablasının oğlu Hakan Açıkgöz’ün referandumdan bir gün sonra yazılı sınava girmeden Aydın Kredi Garanti Fonu’nda işe başladıysa.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kardeşinin müdür olarak Efeler Belediyesi’nde göreve başlaması seni ne ilgilendiriyor?

İşi gücü bıraktın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın akrabası olan Berat Albayrak’ı görevlendirmesinin derdine mi düştün?

Sağına soluna hiç bakmıyor musun sen?

**

Az önce bir video izledim.

tvDen ekranlarında gazeteci Veysel Karahan, moderatörlüğünü Mehmet Aydın’ın yaptığı programda gerçekleri bir bir suratlarına çarpıyor.

‘Özlem Çerçioğlu’nu ağzından düşürmeyenler, bakıyorum daha önce sürekli Özlem Çerçioğlu’nun yanında olmuş, ya kadrosunda olmuş ya da ilişki kurmuş. Mesela Emin Aydın, Emin Aydın Özlem Çerçioğlu ile 7 24 görüşebilen bir insandı. Ben halen görüşemiyorum. Ben savunmuyorum, adalete bakmaya çalışıyorum. Özlem Hanım ile iyi ilişki kuranlar, ilişkileri bozulduktan sonra çıkıyorlar sabahtan akşama kadar bütün mesleki kurgularını Özlem Çerçioğlu üzerine kurguluyorlar. Yapmayın bunu. Aydın’da şimşek çaksa Özlem Çerçioğlu çaktırdı diyorlar”

Bu sözler, 7 gün 24 saat Özlem Çerçioğlu’na hakaret ve iftira ayini düzenlenen bir televizyon kanalında yürekli bir gazeteci tarafından söyleniyor..

Ne diyelim.. Geçmiş olsun..