CHP Söke heyeti bugün Söke Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. CHP heyetinde Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çevik, yöneticiler ve CHP üyeleri vardı. CHP heyeti Ticaret Odasını ve diğer odaları önemsediği için kalabalık bir temsili kadro ile ziyarette bulundu. Günler öncesinden haber verilmesine rağmen heyeti Söke’nin can damarı Ticaret Odası’nda iki kişi karşıladı.

‘Gruplar elini ayağını çekince ortada kaldı’

Söke Ticaret Odası’nda yaşanan rezaletin ardından sosyal medyada Söke iş dünyasının önemli isimleri yorumlarda bulundular. Sökeli iş adamları, “Sarı mavi ve beyaz grup olarak seçimlere gidildi. Beyaz ve mavi grup koalisyon yaparak yönetim oluşturdu. Nerde bu ekip. Odanın adını kötülüyor. Herkes ile kavgalı kimseye selam vermiyor. Diğer gruplar eli ayağını çekince ortada kaldı. Bocalıyor ve yapılan saygısızlıktır derhal istifa etmelidir” ifadelerini kullandı.

‘Üç aydır Meclis toplanmıyor’

Konuya büyük tepki gösteren iş insanların ortak tepkilerinden biri de Söke Ticaret Odası Meclisi’nin yaklaşık üç aydır toplanmaması oldu. Sökeli iş insanları “120 bin nüfuslu ilçenin Ticaret Odası Meclisi üç aydır toplanmıyor. Kardeşim hadi pandemi var diyorsan online toplan. CHP heyeti geliyor. Hadi diğer gruplar ile anlaşamıyorsun, kendi Yönetim Kurulu’ndan Fevzi Paksoy, Filiz Turan, Murat Günal, İsmail Sayar, Melek Gezginci, Mehmet Akbudak gibi isimlerden biri bile katılmıyor. Sen nasıl başkansın” şeklinde konuştu.