Söke’de son günlerde çıkan yangınlara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Akçakonak Mahallesi’nde çıkan yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından müdahale edildi. Büyükşehir itfaiyesi Akçakonak’taki yangına 4 araç, 4 arazöz ve 40 personel ile müdahale etti.

Geniş bir alana yayılan yangın daha fazla büyümeden Büyükşehir İtfaiyesi tarafından söndürüldü. Akçakonak'ta çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin yanı sıra Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da müdahale edildi.

Söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Yangına 4 araç ve 4 arazöz ile müdahale ettik. 40 büyükşehir personelimizde yangınla mücadele etti. Güzel Söke’miz son günlerde yangınlarla mücadele ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu da bugün tüm vatandaşlarımızı yangınlara karşı dikkatli olmaya çağırdı. Tüm vatandaşlarımızdan yaz aylarının en sıcak günleri yaşanırken biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz” dedi.