Yediden yetmişe tüm Aydınlıları yanlı yayınları nedeniyle çileden çıkartan Aydın’da yayın yapan yerel bir gazetenin son günlerde dozunu arttırdığı yalan haberlerin Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne olan borçtan dolayı yayınladığı iddia ediliyor. Kurumlarının Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne 2018, 2019 ve 2020 yılına ait yüklü miktarda borcu olduğu, bu borçtan dolayı da tüm hesaplarına haciz konduğu öğrenildi.

Kamu kurumu olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yasalara uygun bir şekilde Aydın halkının hakkını tahsil etme çabası karşısında yalan haber servis eden gazeteye Aydınlılar da sosyal medya hesaplarından büyük tepki gösterdi.

Haberlerin art niyetli olduğunu belirten vatandaşlar, “Doğruluktan dürüstlükten bahseden insanlar kurumlara olan borçlarını ödemiyorlar. Yazıklar olsun. Hem yanlarında çalıştırdıkları emekçilere hem de kamu kurumlarına borçlarını ödemeden hayatlarını idame ettirmeye çalışıyorlar. Sonra da Aydın halkının aklını bulandırmak için yalan haber servis ediyorlar. Tek kelime ile yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.