Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar herkes tarafından beğeni topluyor. Günün neredeyse tamamını yollarda geçiren şehiriçi minibüs şoförleri de Büyükşehir ve Kuşadası Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade etti.

Şehiriçi minibüs şoförleri, üzerinde “Güzergahlarımız üzerinde yapılan yol çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ve Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’e teşekkür eder, başarılar dileriz” yazan teşekkür pankartını astırdı.

Yolları en çok kullanan meslek grubu olan minibüsçülerin, yeni yapılan yollardan çok memnun oldukları öğrenildi. Daha güvenli ve daha fazla sürüş konforu sağlayan yeni yolların kendileri için çok iyi olduğunu söyleyen şoför esnafı, ‘Araçlarımızla sürekli yoldayız. Bu seçimden sonra bütün yollar yenilenmeye başladı. Bunun bizim ekonomimize da büyük faydası var. Araçlarımızın yıpranma süreleri yeni yollar ile birlikte daha da uzayacak. Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.