Koçarlı Belediyesi’nde usulsüzlük iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Yapılacak basit bir restorasyon işleminden sonra uzun yıllar kullanılabilecek Koçarlı Belediyesi eski hizmet binası, yeni seçilen AKP’li Nedim Kaplan tarafından yıktırılmıştı. Yeni hizmet binası yapacağım diyerek yola çıkan ancak daha iki gün geçmeden esnaftan 20 TL para toplamaya kalkan AKP’li Nedim Kaplan, basında yer alan ‘yıkımla ilgili usulsüzlük’ iddiaları karşısında sessizliğini koruyor.

Eski hizmet binasının yıkım işleminden sonra binanın demirlerinin satıldığı iddia edilmiş, ancak Koçarlı Belediyesi tarafından bugüne kadar herhangi bir evrak ortaya konamamıştı. AKP’li Nedim Kaplan’ın ‘kaybolduğu iddia edilen demir paralarıyla’ ilgili sessiz kalması da iddiaları kuvvetlendiriyor.

O para nerede? Belediyeye girdiyse evrak nerede?

Vatandaşların, kendi partililerinin bile ‘gereksiz proje’ olarak değerlendirdiği hizmet binası sevdasından vazgeçmeyen AKP’li Nedim Kaplan’ın demir paralarının kaybolduğu iddiasıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

AKP'li Kaplan'a çağrı yaptılar

AKP’li Kaplan’ın söz konusu gelirin belediyenin kasasına girip girmediğini belgelemesini isteyen vatandaşlar, “Bu para nerede, kim aldı? Belediyenin kasasına mı girdi? Girdiyse nasıl fatura edildi? Evrak görmek istiyoruz” ifadeleriyle AKP’li Nedim Kaplan’a çağrı yaptı.