Giresun’un Eynesil ilçesinde evlerinin önünde yaralı bulunan ve şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden minik Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, Türkiye’nin konuştuğu İkranur’un ölüm haberi üzerine Giresun’un Bulancak ilçesine gitti.

İkranur’un ölü bulunduğu yere giden Şaban Vatan, dikkat çeken iddialarda bulundu.

“BURAYA BIRAKMIŞLAR”

Vatan’ın çektiği videodaki iddialar şöyle:

Şu anda İkranur’umuzun bulunduğu mevkiye geldim. Şu karşıdaki mevkinin duvara yakın noktasında İkranur bulundu. Buranın önü kapalı, İkranur buraya bırakılmış. Şuradan yol geliyor. Bu yol İkranur’un evine kadar giden bir yol. Aynı zamanda ‘kayboldu’ dedikleri Harman mevkisine çaprazdan giden bir mevkideyiz. Ve İkranur’umuz buraya araçla bırakılmış.

İkranur’un bulunduğu anda vücudunda bir hasar olmadığını ve boğulma izi bulunmadığını kaydeden Vatan, korkunç iddialarına şöyle devam etti:

Üzerinde çamurlar varmış ve aldığım bilgiye göre değerlendirme tabii ki bu… İkranur’u diri diri toprağın altına gömüp daha sonra buraya bırakmışlar. Çalışmaları gördükleri için o korku ve endişeyle İkranur buraya bırakılmış.

ORGANİZE İDDİASI

Vatan, olayla ilgili GSM araştırması ve mevkideki araçlarla ilgili çalışma yapılmadığını da öne sürdü.

Vatan, İkranur’un dere kenarında ölü bulunduğu yere dikkat çekerek “Burada bir kişi yok birkaç kişi durumu var. Tek kişi olayı değildir, bu olay organize bir olaydır, İkranur’un canına kıyan birden fazla kişi” dedi.