Ancak son günlerde Nazillİ’de yayın yapan bazı internet sitelerinden Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik karalama içerikli haberlerin amacının Başkan Çerçioğlu ve Kürşat Engin Özcan’ın arasını açmak olduğu söyleniyor. Karalama içerikli haberleri yapan basın mensuplarının kimler tarafından fonlandığı ise merak ediliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yapılan karalama içerikli haberlerin arkasındaki isimler merak ediliyor. İçeriği tamamen algı yaratmak ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni karalamak olan haberleri yapan basın mensuplarını yönlendirenlerin asıl amacının Başkan Çerçioğlu ile Kürşat Engin Özcan’ın arasını açmak olduğu ifade ediliyor.

Nazilli halkı bu soruların yanıtlarını bekliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yapılan karalama içerikli haberleri yapanların bağlantıları merak ediliyor. Bu gazetecilerin Nazilli’den kiminle ve kimlerle bağlantısı olduğu, haberleri yapan kişilere hangi şartlarda ödeme yapılıp yapılmadığı, haberlerin yapılması için kimin talimat verdiği yanıt bekleyen sorular arasında yer alıyor.

Amaç uyum içinde çalışan başkanların arasını açmak

Yapılan karalama haberlerinin arka planında duran isimlerin asıl amacının Başkan Çerçioğlu ve Kürşat Engin Özcan arasında kriz çıkartarak aralarını açmak olduğu iddia ediliyor.

Nazilli halkından tepki gören haberlerin arkasındaki kişilerin kısa sürede deşifre olacağı ifade ediliyor.