Sezonu Şampiyon olarak tamamlamak isteyen ve hali hazırda Antalya'da kamp yapan Fenerbahçe'de, Damien Comolli önderliğinde transfer çalışmaları devam ediyor. Fransız yönetici, Fenerbahçe'nin savunmadaki açığını kapatmak üzere görüşmeler sürdürürken, bu anlamda attığı ilk adım, Almanya'da Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette ile atıldı. 1992 doğumlu Gine asıllı Fransız stoper, Fenerbahçe ile görüşmeler yapmak için İstanbul'a geldi. Simon Falette'in İstanbul'a gelmesi, taraftarları ayağa kaldırdı.

Fenerbahçe İçin Geldi

Perabet  Fenerbahçe'de transfer çalışmaları stoper mevkii için ağırlık kazandı. Savunmada gedikler veren ve kolay gol yiyen Fenerbahçe'de, rakip futbolcuları arkaya kaçıran futbolcular nedeni ile savunma oyuncusu isteyen Ersun Yanal, bu konuda Damien Comolli'ye listesini iletti. Transfer konusunda bir süredir sessizliğini koruyan Fenerbahçe, Simon Falette'i İstanbul'a getirdi. Kulüp yetkilisi Comolli, Simon Falette ve Falette'in menajerinin, bu akşam bir araya gelerek transfer görüşmesi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Taraftar Memnun Olmadı

Simon Falette'in THY uçağı ile İstanbul'a gelmesi ve basın mensuplarına yakalanmasının ardından, bu haber sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Eintracht Frankfurt'un sezon başında 3 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek takıma kattığı 27 yaşındaki futbolcu, Frankfurt forması ile yalnızca 1 maçta forma giyebildi. Simon Falette hakkında çok fazla bilgi Rulet Siteleri sahibi olmayan ve Simon Falette ile ilgili araştırmalar yapan taraftarlar, bu bilgiyi edinir edinmez sosyal medyada paylaşmaya başladı. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'nin, forma şansı bulamayan futbolcuların yeri olmadığını belirten paylaşımlar yapan taraftarlar, savunmaya daha iyi bir futbolcu transferi yapılması konusunda hemfikirler.

Adil Rami ile Yollar Ayrılacak

Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz sezonu Marsilya'da geçiren ve forma bulma konusunda sorun yaşayan Adil Rami'yi transfer etmesi, sezon başında iyi bir hava yaratmıştı. Ancak, Fransız futbolcunun sergilediği kötü performans ve ilerleyen yaşı, fikirleri bir anda tam tersine çevirdi. Ersun Yanal'ın şans vermeyi düşünmediği Adil Rami ile yolların ayrılması planlanıyor. Devre arasını iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, savunma zaaflarını kapatmak için transfer yapmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Damien Comolli'yi İstifaya Davet Ediyorlar

Fenerbahçe'nin büyük umutlar ve önemli transferler ile sezona başlaması, geçtiğimiz yıl yaşanan hüsranı çabuk unutturmuştu. Ancak, Süper Lig'de ilk devre tamamlanırken Fenerbahçe, liderin 6 puan gerisinde yer aldı. 17 Maç ve toplanacak 51 puanın yalnızca 31'ini toplayabilen ve ilk devrede 20 puan kaybeden Fenerbahçe'de, işler güllük gülistanlık değil. Tüm akımların fazla puan kayıpları yaşadığı ligde, her kulübün kayıp yaşaması Fenerbahçe'nin kötü gidişatını gizli tutuyor. Ancak, ikinci devre ile birlikte özellikle büyük kulüplerin eksiklerini gidermesi ve yeni transferleri ile atağa geçmesi bekleniyor. Bunu bilen Fenerbahçeli taraftarlar, inişli çıkışlı grafik sergileyen takıma, iyi futbolcular transfer edilmesini bekliyor. Simon Falette ile yapılacak görüşme öncesi sosyal medyayı ayağa kaldıran taraftarlar, Damien Comolli ve yönetimi transfer politikaları için eleştirirken, özellikle Comolli'yi istifaya davet ediyorlar.