Aylar öncesinden Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla başlatılan ‘sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım’, aylar sonra AK Parti grubu tarafından teklif edildi. AK Parti grubunun teklifi, ‘gazete bile okumuyorlar mı?’ gibi yorumları beraberinde getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında ilginç anlar yaşandı. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla Mart ayı içerisinde sağlık çalışanları ve eczacılar halk otobüslerinden ücretsiz faydalanmaya başlamıştı.

Aydın ile ilgili gündemi takip etmedikleri ortaya çıkan AK Parti grubu, Büyükşehir Meclisi’ne teklifte bulunarak sağlıkçıların halk otobüslerinden ücretsiz faydalanmasını istedi.

Meclis’te bulunanları da şaşkınlığa uğratan teklif sonrası, AK Parti’lilerin Aydın’da 2 aydır sağlık çalışanları ve eczacıların halk otobüslerinden ücretsiz faydalandığından habersiz olduğu ortaya çıktı.

Aydın ile ilgili haberleri takip etmedikleri, gazete okumadıkları ortaya çıkan AK Parti grubuna tepki gösteren vatandaşlar, “Gündemden uzak olmak diye buna denir. Memleketten de uzaklar. Günlerce gazetelerde yer aldı, insan görev aldığı kent ile hiç mi ilgilenmez. Meclise de öylesine gelip gidiyorlar herhalde” dedi.