Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun tarımsal kalkınma, milli tarım hedefiyle başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildikleri günden beri başta Aydın olmak üzere çevre illerden de ziyaretçileri olan Çakırbeyli, Selatin ve Kavaklı üretici pazarları, Aydın’ın tarımsal olarak kalkınma hamlesinde önemli bir rol oynuyor.

Üretici memnun, tüketici memnun

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen üretici pazarlarından alışveriş yapan vatandaşlar, ürünlere taze ve ekonomik bir şekilde ulaşabildikleri için memnun. Aynı zamanda üreticiler de aracısız bir şekilde vatandaşla buluşuyor. Bu nedenle de ürünlerini hem hızlı hem de aracılara verdiğinden daha yüksek bir fiyata satabiliyor.

İki yönlü memnuniyet yaratan üretici pazarlarının ziyaretçi sayısı günden güne artıyor.

Her hafta yüzlerce üretici, binlerce vatandaş bir araya geliyor

Başkan Çerçioğlu tarafından hayata geçirilen üretici pazarlarında her hafta yüzlerce üretici binlerce vatandaş ile bir araya geliyor.

Üretici pazarlarından memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Bu pazarlar bizim için özel bir aktivite haline geldi. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Üreticiden alışveriş yapıyoruz. Taze ürünler tezgahlarda. Çok memnunuz” ifadelerini kullandı.