Aydın Sanayi Odası tarafından koronavirüs salgını nedeniyle zor durumda olan 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik yardım kampanyası düzenlendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de destek olduğu kampanyaya aralarında JANTSA’nın da bulunduğu önemli firmalar katıldı.

Kampanyada hazırlanan gıda yardım paketleri Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Aydın Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Odamızın organizasyonunda, Koranavirüs salgını sebebi ile zor durumda kalan ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü hemşerilerimiz için, Yardım Kampanyası gerçekleştirilmiştir. Her yıl Ramazan ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilen Gıda Yardım ödeneği ve Sanayici Üyelerimizin desteği ile hazırlanan Gıda Yardım Paketleri, Aydın Büyükşehir Başkanlığı’nın organizasyonuyla ilgili ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır.
Gıda Yardım Organizasyonuna katkı veren Sanayici Üyelerimize, Organize Sanayi Bölgelerine ve yardım paketlerinin dağıtımını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız” denildi.