Büyükşehir konservatuarı sanatçıları büyükşehir tırında verdikleri konserde Sökelilere adeta müzik ziyafeti yaşattı. Sökeliler konsere balkonlarından eşlik etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Ülkemizi etkisi altına alan krona salgını nedeniyle alışılmışın dışında bir bayram havası yaşanırken Başkan Özlem Çerçioğlu, çocukların ve Aydın halkının bayram coşkusunu evlerinde de olsa yaşamaları için bir dizi etkinlik düzenledi. Aydın ve ilçelerinde farklı zamanlarda konser ve müzik dinletileri tertip edildi.

VATANDAŞLAR BALKONLARINDAN KONSERE EŞLİK ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları Söke İlçesi’nde Atatürk ve Yenicami Mahallelerinde büyükşehir tırında oluşturulan sahneden konser verdi. Mahalle sakinleri konsere evlerinden alkışlar ve bayraklarıyla eşlik ederken balkonlar adeta doldu taştı. Vatandaşlar sosyal mesafeyi koruyarak müzik ziyafetinin tadını çıkardı.Sökeliler evlerinden bayraklar eşlik ettiği etkinlikte duygu yüklü anlar yaşandı.

“BAYRAM COŞKUSUNU BİZE YAŞAN TOPUKLU EFE’YE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Konser sonrasını duygularını anlatan Sökeliler Başkan Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür etti. Vatandaşlar, “Bizlere 23 Nisan coşkusunu yaşattığı için Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Evlere kapandığımız bu günlerde müziği kapımıza kadar getirdi. Balkonlar doldu taştı, bütün mahalle şarkılara eşlik ettik. Çocuklarımız çok mutlu oldular. Yüzlerinde ki o mutluluğu tarif etmek çok zor. Onlar için çok özel anlardı. 23 Nisan’da çocuklarımızın bayramında bu çocuklarımıza, bizlere çok güzel bir hediye oldu. Özlem Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki varsın Topuklu Efe” ifadelerini kullandı.