Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Söke’de yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Koronavirüsün yayılımını önlemek ve salgının hasarını en aza indirmek için özveriyle çalışan Büyükşehir ekiplerinin çalışmalarına CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan da eşlik ederek personele destek oldu.

Alanda vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinleyen Özcan, Çelikez ve Zeylan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Söke’ye verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin koordinasyonunda yürütülen çalışmalar nedeniyle çok memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Koronavirüsle mücadelede Söke’de çok etkin bir çalışma yürütülüyor. Ekipler her gün ayrı bir noktada çalışıyor. Bu çalışmalar bizim de içimizi rahatlatıyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Çerçioğlu : “Gereken hijyen kurallarını uygulayarak salgının önüne geçebiliriz”

Söke’de Millet İttifakının iki ilçe başkanının çalışmalara katılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, cadde ve sokakların yıkanması işinin yanı sıra dezenfeksiyon sürecinin 17 ilçede sürekli olarak devam ettiğini belirtti. Çevre temizliğinin önemine dikkat çeken Başkan Çerçioğlu, "Aydın'ın tüm ilçelerini temiz tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında cadde ve sokaklarımızı da dezenfektanlarla yıkıyoruz. Gereken hijyen kurallarını uygulayarak salgının önüne geçebiliriz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez: “Her zaman Özlem Başkanımızın yanındayız”

Yapılan çalışmaları yerinde değerlendiren İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez “İYİ Parti olarak her zaman Büyükşehir Belediyemizin ve Özlem Başkanımızın yanındayız. Bugün yapılan çalışma çok önemlidir. Özlem Başkanımızın Söke’ye verdiği değeri gösteriyor. Başkanımız her zaman bu çalışmaları yapıyordu ama koronavirüs kapsamında daha da arttı Özlem Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan : “Özlem Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum”

Çalışmalara eşlik eden CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ise, “Türkiye’de Belediyelerimiz hükümetin çok önünde koronavirüs ile mücadele yol almış durumdalar. Bunun da bir örneği bugün Söke’de Büyükşehir tarafından sergileniyor. Özlem başkanımız 7 gün 24 saat çalışarak mücadelesini sürdürüyor. Bugün yapılan çalışma harika bir çalışma Özlem Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

Zeylan : “Alkışlıyorum ve tebrik ediyorum”

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan ise “Özlem Çerçioğlu başkanımız zorunlu sebeplerden dolayı dışarıya çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için yapmış olduğu çalışma çok önemli. Mümkün olduğu kadar fazla araç ve ekiple Söke de inanılmaz bir mücadele veriliyor. Alkışlıyorum ve tebrik ediyorum” dedi.