Söke’ye bağlı Burunköy Mahallesi’ne içme suyu sağlayan pompada arıza meydana geldi. Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar’ın talebi üzerine hemen Burunköy’e giden ASKİ ekipleri, meydana gelen pompa arızasını gidererek Burunköy’ü susuz bırakmadı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Burunköy Mahalle Muhtarı Muharrem Kaçar, “İşte hizmet. Teşekkürler Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım Özlem Çerçioğlu’na” ifadelerini kullandı.

Akkentli : Ekiplerimiz görev başında

Çalışmayı yerinde takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Ekiplerimiz Söke’nin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Meydana gelebilecek olası arızalara en kısa sürede müdahale ediyoruz. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla vatandaşımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Burunköy’de ilaçlama çalışması yapıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından aynı gün içerisinde Burunköy Mahallesi’nde dezenfektasyon çalışması da yapıldı. Burunköy’ün dört bir yanı ilaçlı suyla dezenfekte edildi.

Koronavirüsün yayılımını önlemek için çalışmalarını sürdüren ekiplerin temizlik çalışması mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.