AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ yardım kampanyasını eleştiren vatandaşları hedef alan Başkan Gökçe, “Sen korkma devletini milletini seven herkes,holdingler ve devlet kuruluşları gerekeni yapıyor. İspanya ekonomık olarak battım diye bağırıyor, İtalya çözümsüz, Amerika tarihsel borçlanmaya gidiyor sonu meçhul, Japonya borcunu çeviremeyecek mi acaba söylentileri Asya’yı vuruyor ama bizim muhalefet dünyaya bakmadan eleştirmeye devam ediyor” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ismi üzerinden kelime oyunuyla hakaret etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Gökçe, “Bu felakete düşünüyorum da 2001 yılı öncesi yakalansaydık ne olurdu diye hayal ediyorum. Hastane yok, olanlar perişan durumda, ve başında keMal var (şu an kendisi siyaset bilimci) doktor ve hemşire az , para yok hiç, IMF e borç gırtlakta düşündünüz mü beyler neler olacağını !!!” dedi.

Sosyal medya trollerinin sıkça kullandığı gibi CHP liderinin isminin son üç harfi üzerinden hakaret eden AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’ye karşı CHP’liler sessiz kalmayı tercih etti.

Paylaşımında ilginç iddialar ortaya atan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, Türkiye’nin 2001’den önce serum üretemediğini, Guatemala seviyesinde bir ülke olduğunu ve devletin 2.Dünya Savaşı döneminde vatandaşın malına el koyduğunu söyledi.