Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatıyla kentin dört bir yanında devam eden çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor. Kuşadası’nın en eski ve en işlek eğlence adreslerinden biri olan Barlar Sokağı’nda Kuşadası Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılacak.

Konuyla ilgili Barlar Sokağı esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Ömer Günel, belediye tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili esnaf ile sohbet etti. Kuşadası Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalar hakkında sokak esnafına bilgilendirme yapıldı.

Barlar Sokağı’nda yapılacak çalışmaların kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Sezonu yeni bir görüntü ile karşılaması beklenen Barlar Sokağı’nda yapılacak çalışmalarla sokağın çehresi değişecek.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Barlar Sokağı’ndaki esnaflarımızla bir araya geldik. Güzel kentimiz Kuşadamızın dört bir yanında sürdürdüğümüz alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza devam ederken, kentimizin en eski eğlence adreslerinden biri olan Barlar Sokağı’nda da yapacak olduğumuz projeler üzerine esnaflarımızı bilgilendirdik. Sokak düzenlemelerini en kısa sürede gerçekleştirerek, sezona hazır bir Barlar Sokağı ile misafirlerimizi karşılayacağız!” ifadelerini kullandı.