Sosyal medya hesabından AKP’li Rıza Posacı’ya tepki gösteren Başkan Özdemir, Posacı’nın sözlerini ‘Kendi seviyesini göstermiştir’ şeklinde değerlendirdi. Başkan Özdemir, “AKP Milletvekilinin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu için sarf ettiği yersiz mesnetsiz sözlerden dolayı kınıyorum. Meyve veren ağaç taşlanır misali, Aydın'a hizmetleri olmadığı için, hizmet yapan , halkın sevgisini kazanmış ,Belediye Başkanımıza 8 mart Emekçi Kadınlar Gününde söylemiş olduğu cümlelerle kendi seviyesini göstermiştir. Siz önce depreme dayanıksız 160 Okulun hangileri? olduğunun cevabını verin. Şehir Hastanesine ne oldu?. Havaalanı ne oldu? Bunların cevabını verin. Hizmet yapmıyorsunuz, bari yapanı engel olmayın” dedi.

AKP’li Rıza Posacı’ya tepki gösteren bir diğer isim de CHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Merve Saatçı oldu. Sosyal medya hesabından sert bir mesaj yayınlayan Saatçı, “Aydın’a kazandırdığınız hayali havaalanı, hayali fabrika, hayali otoban, hayali şehir hastanesi başta olmak üzere tüm hayali yatırımlar için teşekkürler AKP, teşekkürler Savaş, teşekkürler Yavuz, en çok da sana teşekkürler POSACI! Bir tek İkizdere Barajı hayallerde kalmadı ve yapıldı. Neden mi? Çünkü Özlem Çerçioğlu ben yaparım, ben öderim dedi. Ee Aydın’a onca yıl bir taş koymayan bu hayali yatırımcıların işine gelmedi. Parasını Büyükşehir ödesin cakasını POSACI satsın!
Bir de 8 Mart Kadınlar Gününde tüm ülkenin imrenerek baktığı bir Kadın Büyükşehir Belediye başkanına haddini aşarak, seviyesini bozarak laf atsın! Ne güzel memleket! İyi ki varsın ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ne diyelim su gibi aziz ol! Sen yapmasaydın suyumuz da hayali olacaktı!” dedi.