Müşterilerinden kombi servisi hizmet talebini web sitesi üzerinden alan firma personellerini kısa sürede adrese yönlendiriyor. Ofis çalışanlarının yanı sıra saha elemanları da bulunan firma bu şekilde müşterilerinin mağduriyetlerini en kısa sürede gideriyor. Garanti kapsamındaki servislerden ücret de almayan firma aynı sorunun tekrarlanmaması için müşteri bilgilendirmesi de yapıyor.

 Servis Hizmeti Talep Oluşturma

 Sitenin web adresine giren müşterilerin demirdöküm kombi servisi hizmet alabilmeleri için talep formu doldurmaları gerekiyor. İletişim alanında bulunan bu formdaki bilgilerin mutlaka doğru yazılması gerekiyor. Çünkü ofis personelleri bu formda yer alan bilgilere göre müşterilere geri dönüş sağlıyorlar. Müşterilere yapılan geri dönüşler sonrası ise saha elemanları müşteri adresine doğru yola çıkıyorlar.

 Servis Hizmeti Süresi

 Firma müşterilerinden 7/24 klima servisi talebi alıyor olsa da sadece mesai saatleri içinde hizmet veriyor. Mesai saatleri dışında biriken taleplere sırasıyla dönüş yapan firma talebi takip eden mesai saatleri içerisinde adrese ekibini gönderiyor. Firma personelleri adrese ulaştıktan sonra ise sorunun ne olduğuna göre hizmetin tamamlanma süresi değişiyor.