Söke’nin önemli caddelerinden biri olan Hilmi Meydan Caddesi’nden Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından parke kaplama ve kaldırım çalışması başlatıldı. Bir süredir vatandaşlar tarafından talep edilen yol ile ilgili Başkan Çerçioğlu tarafından jet hızıyla talimat verildi.

6000 metrekarelik alana parke taşı kaplanıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda, Hilmi Meydan Caddesi’nde kaldırım çalışmalarının yanı sıra tam 6000 metrekarelik alanda parke taşı kaplama çalışması yapılacak. Konuyla ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Söke’mizde güzel bir projeye daha başlıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürecek. Buradaki çalışma için hem zemin hem de hava şartlarının oluşmasını bekledik. Biz verdiğimiz sözleri asla unutmayız” dedi.

Dört dörtlük bir cadde olacak

Söke’nin Albayrak, Bayındır gibi önemli caddelerinden biri olan Hilmi Meydan Caddesi’nde yürütülen çalışmalar sonrasında caddenin modern, güvenilir ve konforlu bir hale dönüşmesi bekleniyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Yolumuz hayırlı olsun. Sayın Başkanımız yapmış olduğumuz toplantılarda söz vermişti, çalışmalarımız başladı. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde parke kaplama talebinde bulunulmuştu. Biz de 6000 metrekarelik bir alanda parke çalışması yapıyoruz. Aynı zamanda kaldırım çalışması da olacak. Sağ taraftaki bölümde sitelerin istinat duvarları olduğu için kaldırım çalışması değil, bordür çalışması planlıyoruz. Biz verdiğimiz sözleri asla unutmayız, mutlaka zamanı gelince gerekeni yapar yerine getiririz. Bu konuda halkımız bizden şüphe etmesin. Zemin güçlendirme yapmıştık. Hava şartlarından dolayı bugüne kadar kaldı. Asla unutmayız, asla yarım bırakmayız” şeklinde konuştu.