Söke’ye bağlı Atburgazı Mahallesi ve Yuvaca Mahallesi arasında bulunan yolun bozuk olmasın nedeniyle bir süredir vatandaşlar mağdur oluyordu. Konuyla ilgili Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdurrahim Arslan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne talepte bulundu. Muhtarın isteğini geri çevirmeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yolun bir kısmının değil tamamının yapılması talimatı verdi.

Atburgazı ve Yuvaca mahallelerini ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile yolda incelemelerde bulunan Muhtar Arslan, “Topuklu Efe’mize çok teşekkür ediyoruz. Her daim ekipleri yanımızda. Atburgazı-Yuvaca arası yolumuzun bazı bölümleri bozuldu, tamirat istedik. Fatih bey, Topuklu Efemize ileteceğini söyledi” şeklinde konuştu.

Akkentli : Başkanımız tamamının yapılması talimatı verdi

Konuyla ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Muhtarımızın talebini Özlem Başkanımıza ulaştırdık. Tamirat değil, yolun tamamının yapılmasının talimatını verdi. Ekiplerimiz yarın gelecek yolumuza bakacağız. Yolumuz biraz zaman alır, biraz gecikir ancak sonunda yaparız. Bundan halkımız emin olsun. Atburgazı ile Yuvaca arasındaki yolun sadece parke kaplaması değil yağmur suyu sorunu da var. Hepsini çözeriz” şeklinde konuştu.