Beşiktaş – Yeni Malatyaspor maçın başından sonuna kadar tüm gözler Sergen Hocada oldu. Sergen Yalçın, “Benim takımlarım normalde daha ofansif oynar. Ben genelde oynayan takım çıkarıyorum sahaya. İnsanlar maç izlemeye geldiğinde güzel futbol izlesinler istiyorum. Bu oyun aslında çok doğru bir oyun değil ama biz bugün bu oyunu da oynatabileceğimizi gösterdik. Demek ki Türkiye’de insanlar bu oyunu kabil ediyormuş. Bu tarz oynamak çok kolay, 34 maç boyunca bu futbolu oynatabiliriz. Ama seyir zevki olan maçlar oynatmak istedik. Ancak demek ki Türkiye’de tutan oyun bu. Biz de bundan sonra deplasman maçlarında bu oyunu oynayacağız” sözleri ile görüşlerini bildirdi. Restbet kullananlar üstün ayrıclaıkların sahibi oluyor.Restbet 

Sergen Yalçın Galibiyetin Anahtarını Paylaştı
Elde edilen galibiyetin önemini ve bunun nasıl geldiği konusunda ipuçları verdi. Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yalçın, “Biz çıkıp 90 dakika boyunca Beşiktaş’la kora kor oynayamayız. Maçtan önce de oynayacağımız oyunla ilgili net bilgiler vermiştim. Biz doğru oyunu oynayıp sabırlı kaldık. İlk yarısında hiç pozisyon vermedik. Biz de giremedik pozisyona ama pozisyon vermedik. Sabırla bekleyip şansın bize gelmesini bekledik. Beşiktaş risk aldıktan sonra bu şans bize geldi. Çok etkili bir oyuncu Bifouma. Son 15 dakika oyuna giren oyuncularımız için çok uygun bir ortam oldu” sözlerini kullandı. Restbet tercihini yapacakları birbirinden özel olanaklar bekliyor.

Fikstür Ve Puan Durumu Hakkında Konuştu
Gelecek maçların Yeni Malatyaspor takımını nasıl etkileyeceği ve hangi önlemlerin alınacağı konusunda görüş bildirdi. Yalçın, “Kağıt üzerinde bazı hesaplar kitaplar yapılıyor. Ancak sahada bu beklentiye cevap verilmeyince işler istediğiniz gibi gitmiyor. 4 büyük takımın da hepsi aynı pozisyonda, aradan sıyrılan yok. Ama bence ligin devamında 4 büyükler ve Başakşehir, ilk sıralarda yer alabilir. Bizim buralara girme şansımız yok. Ancak birileri kötü gidecek ki biz kendimizi oraya atalım. Ligin devamında göreceğiz. İlk yarıda 24, 25 puan bizim için iyi gibi görünüyordu, şu anda 23 puandayız” dedi.