Söke’de yaşayan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na karşı sevgisiyle tanınan zihinsel engelli Nurettin Şahan’ın Söke’ye hizmet etme isteği, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yerine getirildi.

Oğlunun isteğini Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ileten baba Mehmet Şahan’a yanıt 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerine iletilen konuyla ilgili derhal talimat veren Başkan Çerçioğlu, kendisini çok seven Nurettin Şahan’ın bir gün boyunca Söke’ye hizmet etmesini sağladı.

‘Oğlum Özlem Başkanımızı çok seviyor’

Oğlu Nurettin’in Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu çok sevdiğini söyleyen baba Mehmet Şahan, “Özlem Başkanımızı çok seviyoruz. Nurettin, televizyonda ya da telefonda Özlem Başkanımız çıktığında hepimizi susturuyor. Gazetede resmi olduğunda eve getiriyor ve saklıyor. Açılışlara bir gün önceden hazırlanıyor. Sağ olsun, Fatih Akkentli’yi arıyoruz ve bizi alıp açılışlara götürüyor. Nurettin’in mutluluğu paha biçilemez. Topuklu Efemiz tarafından verilen değer servet değerinde. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

Söke Nurettin’e emanet

Zihinsel engelli Nurettin Şahan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bir günlük yetki aldı. Söke’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Nurettin, saha personeline talimat verdi. Çalışmaların sürdüğü alanları tek tek ziyaret eden Şahan’a Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli de büyük ilgi gösterdi.

İncelemelerden artan zamanları esnafları ziyaret ederek geçiren Nurettin Şahan’ın mutluluğu fotoğraf karelerine yansıdı.

Şahan’ın ziyaret ettiği Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi M.Arif Ceylan da Nurettin Şahan’ın Özlem Çerçioğlu sevgisini anlattı. Ceylan, “Nurettin kardeşimizin Özlem Başkanımıza karşı sevgisini bilmeyen yok. Bugüne özel bizim ekibimize katılmış olması onun kadar bizleri de çok mutlu etti. Nurettin hep bizimle birlikte” diyerek Nurettin Şahan’ın hizmet ekibinde yer almasından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.