Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen Sarı Civciv halk otobüslerine ilgi günden güne büyüyor. Bozdoğan’dan Koçarlı’ya, Çine’den Didim’e kadar Aydın’ın dört bir yanına ulaşım imkanı sağlayan Sarı Civcivlerden 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar ücretsiz yararlanabiliyor.

Buharkentliler çok memnun

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüslerinin Buharkent’e düzenlediği seferlerden memnun olduklarını söyleyen Buharkentliler, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Haber Aydın’a konuşan vatandaşlar, “Yolcu arabasıyla gittiğimizde bizi garajda bırakıyor. Sarı Civcivler merkeze kadar bırakıyor. Çok memnunuz. Özellikle yaşlılar için çok iyi” dedi.

Sarı Civcivler’den çok memnun olduğunu söyleyen başka bir vatandaş ise, “Çok memnunum. Kapımın önünden kalkıyor. Sabah 7’de, hastanenin önüne kadar varabiliyoruz. Hastanede işimi bitirip, aynı arabayla evimin önüne kadar gelebiliyorum” dedi.

Sarı Civcivlerin şoförlerinin ve araçlarından memnun olduklarını söyleyen yaşlı bir vatandaş, “Temizlik, müşterilerine karşı çok iyiler” dedi. Pazar arabasıyla Sarı Civcivler ile rahatça seyahat ettiğini söyleyen yaşlı bir vatandaş, “Zaten gelen minibüsler dolu geliyor. Pazar arabasıyla biniyorsun, nereye koyacaksın? Sarı Civcivlere inip binmesi kolay. Büyükşehir tüm hizmetlerinden memnunuz” dedi.

Buharkent’te kurulan semt pazarında konuşan vatandaşlar, “Her yere Sarı Civcivler ile gidip geliyoruz. Çok memnunuz. Müşteri hizmetleri iyi. Herkes çok memnun. Nazilli merkeze gidiyorum, dönüşte yine onunla geleceğim. Kartım var çünkü. Alıp götürüp-getiriyorlar. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.