Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun vatandaşa sağlıklı ve ucuz et ulaştırmak için hayata geçirdiği Ege Et günden güne büyüyor. Aydın genelinde bulunan şubeler dolup taşarken, Aydın’a yakın bölgelerde oturan vatandaşların etlerini Ege Et şubelerinden aldığı öğrenildi. Aracıları aradan çıkartarak doğrudan üretici ve tüketiciyi bir araya getiren  Ege Et ile vatandaşlar, sağlıklı, hijyenik ve ucuz ete doğrudan ulaşabiliyor.

Üretici memnun

Uygulanan sistemin yerli üreticiyi ayakta tuttuğunu söyleyen Mehmet Kaya isimli üretici, “Ege Et modeli şu anda Türkiye’de hayvancılığı geliştirecek en doğru model. Keşke her ilde Ege Et gibi mezbahalar olsa ve böyle iyi yönetilse. Ege Et bizi aracılardan kurtararak para kazanmamızı sağlıyor. Böylece vatandaşa da ekonomik et ulaşıyor” dedi.

Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür

Ege Et mağazasından alışveriş yapan vatandaşlar, Ege Et’e büyük güven duyduklarını söyledi. Ege Et projesini beğenerek takip ettiklerini belirten vatandaşlar, “Bu en büyük projelerden biridir. İnsanların hizmet aldığı nadide kurumlardan biridir. Büyük güven duyuyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.