Yazılı bir basın açıklaması yapan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, “İlçemiz Karaçay Mahalle muhtarının talihsiz, reklam kokan açıklamalarını hayretle okudum. Büyükşehir Belediyesince hizmet alamadığını söylemiş. Toplantıya katılmayacağını söylemiş, tabi katılıp katılmamakta özgür. Ancak Muhtar Bey, mahallende Büyükşehir’in yol ağında olan Hürriyet Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması geçen yıl yapıldı. Bütün altyapı hizmetlerini ASKİ Genel Müdürlüğü’nden kanalizasyon olarak da, su olarak da alıyorsun, aldığını da biliyorsun” dedi.

Muhtar Servet Baştan’ın siyaset yaptığını söyleyen Sevim, “Peki; bütün bu çarpıtma açıklama da neyin nesi? Görevi mahalle halkına hizmet etmek olan birine bu gerçek dışı ve asılsız açıklamalar yakışıyor mu? Bu açıklamaların sebebi ne? Siyaset yapmak hizmetin önüne geçmemeli, bu vesileyle sizi siyaset yapmaya değil mahallenize hizmet etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri tepki gösterdi

Karaçay Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar da Muhtar Servet Baştan’a tepki gösterdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, “Muhtarımız bazen muhtar olduğunu unutuyor. Biz onu temsil etsin diye seçtik, o siyaset yapmaya çalışıyor. Ne eksiğimiz varsa Büyükşehir Belediyesi’nden alıyoruz, hizmet anlamında hiçbir sıkıntımız yok. Muhtar görevini yapsın, siyaseti bıraksın” ifadelerini kullandı.