Kıbrıs’a seyahat etmek ve ulaşımda deniz yolunu kullanmak isteyenlere güvenilir bir şekilde bilet satışı yapan bilet satış firması olarak tüm Mersin Kıbrıs feribot seferlerine ait biletleri erkenden satın alma imkanı sağlıyoruz. Tüm seferlerin biletleri ile birlikte; arabalı vapur biletlerini ve indirimli Kıbrıs bilet kampanyalarından yararlanma fırsatını da sunduğumuz sitemizden 7/24 Kıbrıs bilet satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yıl içinde her gün düzenlenen Kıbrıs feribot seferleri için önceden indirimli biletlerden satın alabilmek ve ekonomik açıdan avantaj elde etmek için sitemizi ziyaret etmelisiniz.

 

Deniz yolu ile Kıbrıs’a veya Mersin’e yoluculuk yapacak olan yolcular için indirimli bilet alma imkanı sağlayan bilet satış firması olarak tüm seferlere ait biletleri erkenden satın alma fırsatını sizlere sunuyoruz. Hava yolu ulaşımına göre çok daha ekonomik olan Mersin Kıbrıs feribot biletleri Kıbrıs yolculuğunuzu çok ekonomik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Mersin Çıkışlı Seferler

Mersin Kıbrıs feribot seferleri Mersin ve Taşucu limanlarından kalkışlı olarak gerçekleştirilmektedir. Kıbrıs feribot bileti satın alma işlemini yaparken kalkış limanı olarak Mersin’i seçmeli, varış limanı olarak Girne’yi seçmelisiniz. Mersin kalkışlı feribot seferleri sadece Girne limanına gittiği için varış limanını dikkatli bir şekilde seçmelisiniz. Mersin çıkışlı Kıbrıs feribot bileti diğer seferlere ait bilet türlerine göre daha ekonomik olmaktadır.

 

Kıbrıs feribot bileti almadan önce ve aldıktan sonra feribot seferi ile ilgili bilgileri, erteleme olup olmadığını veya iptal edilip edilmediğini öğrenebilmek için yapmanız gereken sitemizi takip etmek ve sefer bilgileri ile ilgili değişiklikler hakkında bilgi edinmektedir. Mersin Kıbrıs feribot seferleri olumsuz hava koşulları veya farklı nedenlerden dolayı ertelenebilir veya iptal edilebilir. Bu nedenle oluşabilecek erteleme durumunu veya bilet iade durumlarını takip etmek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.