Kuşadası Belediyesi’nin ilçede yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarında büyük mesafe kat edildi. Üst yapı problemi olduğu tespit edilen bölgelere anında müdahale eden ekipler, Kuşadası merkezi, Davutlar ve Güzelçamlı olmak üzere ilçe genelinde farklı ekiplerle çalışıyor.

Aynı zamanda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından da peyzaj ve bakım çalışmaları sürdürülüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle uyum içerisinde çalışan Kuşadası Belediyesi’nin hizmetleri vatandaşın da beğenisini kazandı.

Başkan Günel’in performansından memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “31 Mart’tan sonra Kuşadası’nda bir şeyler değişti. Sayın Günel’in farkı hissediliyor. Önemli hizmetler, bekleyen problemler hızlı bir şekilde çözüme kavuşuyor” ifadelerini kullandı.

‘Yetki alanı’ tartışması sona erdi

Vatandaşın problemine yetki alanı ayrımı yapmadan müdahale edilmesini isteyen Başkan Günel, yetki alanı tartışmasını ortadan kaldırdı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde çalışmasıyla bekleyen çalışmalar hızlı bir şekilde bitiriliyor.