Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, beraberinde CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP ve İYİ Parti teşkilatlarıyla Nazilli Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu’nu yoğun bir kalabalık alkışlar eşliğinde karşıladı.

Nazilli Belediyesi’nde Başkanlık makamında açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, Kürşat Engin Özcan ile çok güzel hizmetlere imza atacaklarını belirtti. Nazilli’nin geçen dönem tek kanatlı kuş gibi uçtuğunu belirten Başkan Çerçioğlu, “Nazilli’de herkesi tanıyorum. Uzun zamandır belediyeye gelmiyordum ama sürekli Nazilli’ye geliyordum. Hizmetlerimizi takip edip vatandaşlarımızı ziyaret ediyordum. Ama şimdi Nazilli daha güçlü. Daha önce tek kanatlı kuş gibi yarı uçuyordu yarı uçamıyordu. Şimdi çok değerli kardeşimle beraber çok güzel hizmetler yapacağız. İlçe başkanlarımızın, meclis üyelerimizin ve muhtarlarımızın desteği çok önemli bizim için. Önce Namık Kemal ve Mithat Paşa Caddesi’nden asfaltlama çalışmalarına başladık. Çünkü Kürşat Başkanımız öyle istedi” şeklinde konuştu.

Nazilli’nin üst yapısıyla ilgili çalışma yapacaklarını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Nazilli’nin üst yapısıyla ilgili ciddi sorunları var. Hem kapanan beldelerde, hem de şehir içinde asfaltlama yapmamız gereken bölgeler var. Bunun sıralamasına da Sayın Başkan karar verdi. Sayın Başkanın önderliğinde biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak tam desteğiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kapıları Nazilli Belediyesi’ne sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı.