Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP ve İYİ Parti’nin Aydın ve Kuşadası yöneticileri ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Çerçioğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı Kuşadası halkına teşekkür etti. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca Kuşadası’na çok büyük yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Çerçioğlu “Bu hizmetlerimizin ve yatırımlarımızın neticesini de 31 Mart seçimlerinde aldık. Aldığımız oy oranı bunu açıkça ortaya koyuyor” dedi.

“SORUNLARI ELBİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ”

Başkan Çerçioğlu, Kuşadası halkının seçimlerde kendilerine sorunları birlikte çözmeleri yönünde bir mesaj verdiğine dikkat çekerek “Biz bu mesajı aldık ve Kuşadası halkının isteklerini yerine getirmek üzere kolları sıvayarak çalışmaya başladık. Elbirliği ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’le birlikte önümüzdeki 5 yıl boyunca uyum içerisinde çalışacağız. Kendisini seçimlerde elde ettiği başarı nedeniyle kutluyorum” diye konuştu.

“BİRLİKTEN HİZMET DOĞACAK”

Başkan Ömer Günel ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Seçim döneminde de hep söylediğimiz gibi Büyükşehir Belediyemiz ile olan birliğimizden hizmet doğacak ve biz bunun onurunu her zaman yaşayacağız. Göreve gelmemizin üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Aydın Büyükşehir Belediyemizin sunduğu destekler yadsınamaz boyuttadır. Atılan ilk adımlar bile yaptığımız güç birliğinin göstergesidir. Bu yüzden Başkanımızın burada bulunmasından dolayı çok mutlu ve gururluyum. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza sonuna kadar güveniyorum.

Ziyaretin ardından Başkan Özlem Çerçioğlu ve Ömer Günel, CHP ve İyi Parti Kuşadası İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Çerçioğlu : “Bizim tek bildiğimiz şey çok çalışmaktır”

Cumhuriyet Halk Partisi ziyaretinde bir konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kuşadası’nda çok başarılı bir seçim kampanyası geçirdik. Elinize sağlık. En büyük teşekkürü de Kuşadası halkına ediyorum. Bizler sizin verdiğiniz mesajı çok iyi bir şekilde aldık. Değerli başkanımızla beraber kısa sürede Kuşadası için hizmet etmeye başladık. Bizler halkımızın hizmetindeyiz. Bizim tek bildiğimiz şey çok çalışmaktır. Arkaya dönmeyiz, oraya gitmeyiz. Tali yollara girmeyiz. Tek bildiğimiz şey teşkilatlarımızla, örgütümüzle, halkımızla ilerlemek” ifadelerini kullandı.