Cem Celil Lale/HaberAydın

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısına Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın lginç çıkışı damga vurdu. Dünyanın en beceriksiz belediye başkanı olduğu söylenen ve görev süresinin başlangıcından bugüne ilçesine hiçbir hizmet üretemeyen Özer Kayalı, kişisel oylarının partisi CHP’nin oylarından daha fazla olduğunu öne sürdü.

Kuşadası, Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın yaptığı anket çıkışını konuşuyor. Kuşadası Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında konuşma yapan Başkan Kayalı, yapılan anketlerde kendi oyunun Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyundan fazla olduğunu söyledi. Görev süresi boyunca hiçbir hizmet ve yatırım üretemeyen Başkan Kayalı’nın sözleri vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken anketin hangi şirket tarafından yapıldığı merak konusu oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuşadası’nda ki oyunun yüzde 55, kendisinin oyunun yüzde 61 olduğunu öne süren Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın sözleri vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Vatandaş tepki gösterdi

Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi dışında herhangi bir partiden aday olması durumunda seçilemeyeceğine kesin gözüyle bakılan Kayalı’nın görev süresi boyunca Kuşadası’na tek bir çivi çakmamış olmasına rağmen yaptığı açıklamaya tepki gösteren vatandaşlar “Sanırım Başkan aklımızla alay ediyor” dedi. Kuşadası tarihinin en kötü belediye yönetiminin şimdiki yönetim olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Kuşadası’na tek bir çivi çakamadan görev sürelerini tamamlayacaklar. Kuşadası Kuşadası olalı bu kadar beceriksiz bir yönetim tarafından yönetilmemişti. Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde başkan oldu. Partisi olmasa Kuşadası’nın herhangi bir mahallesinde muhtar bile seçilemez” ifadelerini kullandı.