Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam ediliyor. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla ilçede alt ve üst yapı çalışmalarına hız verildi. Daha önce Garaj ,Kültür Merkezi ,Spor Kompleksiönemli yatırımların yanı sıra Kahvederesi Yayla yolu, Dedebağ Türbesi yolu gibi yaklaşık 350 km.’lik alanda asfalt çalışması yapılan Karacasu’da şimdi de ana arterler asfaltlanıyor.

Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla Sevenler Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Tavas Caddesi ve çarşı merkezinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASKİ ekipleri çalışma yürütüyor. Sevenler ve Mustafa Kemal Paşa caddelerinde 1. kat asfalt bitirilirken yine aynı bölgede bulunan kaldırımlar sökülerek yenileme çalışması yapılıyor. Karacasu’da adeta hizmete doymayan Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nin yarısı, Tavas Caddesi’nin tamamı sıcak asfalt için hazırlanıyor. Fen İşleri ve ASKİ ekiplerinin koordineli şekilde çalıştığı caddelerde önce alt yapı bitiriliyor ardından sıcak asfalta dökülüyor.

Karacasulular’dan Çerçioğlu’na teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacasu’da yürütülen çalışmalar nedeniyle vatandaşlar Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Aydın’ın büyükşehir olmasıyla beraber hizmet görmeye başladıklarını söyleyen vatandaşlar, “Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Ne istediysek yaptı, ne talep ettiysek büyükşehirden aldık. Allah Özlem Başkan’dan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükyapıcı’dan açıklama

Karacasu’da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ise, “Karacasu’da ilçe merkezinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ana arterlerde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Amacımız Karacasu’yu daha modern bir görünüme getirmek. Bu süre zarfında yapılan yol çalışmasından dolayı vatandaşlarımıza ve esnafımıza göstermiş olduğu anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Çalışmalarımızı en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.