EFELER/HaberAydın - Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘Gençlik Gelecek için Buluşuyor’ toplantısına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu damga vurdu. Efeler Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, CHP Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz Tilki ve çok sayıda genç katıldı.

Çerçioğlu’nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi

Gençlik Gelecek için Buluşuyor toplantısında konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun konuşması sık sık alkışlar nedeniyle kesildi. Gençlerin siyasi çalışmalarda yer almasının gerektiğini söyleyen Çerçioğlu, “Daha güzel bir Aydın, daha güzel bir Türkiye için bize el verin. Artık 24 saat uyku yok. Kapı kapı, sokak sokak dolaşacağız. Bizler tüm partilerin gençlerinden daha fazla çalışıyoruz” dedi.

Gençlerle ‘selfie’

CHP Aydın İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte Başkan Çerçioğlu’yla partili gençler selfie yaptı. Çerçioğlu’nun kendi eliyle çektiği fotoğraf sosyal medyada en çok paylaşılanların arasına girmeyi başardı.