Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri, parapsikoloji alanında yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun yakından tanıdığı ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca ulusal basının gündemine oturdu.

Yaptığı başarılı çalışmalarla dünyanın dört bir yanından ziyaretçileri olan, alternatif tedavi ve parapsikoloji alanında birçok vatandaşa yardımcı olan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca birçok basın kuruluşunun manşetinde yer aldı. Türkiye’de yaşayan tek Havas Alimi olan ve dünyaca tanınan ünlü hocanın haberine yer veren basın kuruluşları, ilgili haberi uzun süre manşetlerinde tuttu. Milyonlarca vatandaş tarafından okunan haber çok sayıda paylaşım aldı.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından hastası olan ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin ziyaret ettiği Aydınlı Mehmet Hoca’nın haberi eş zamanlı olarak Milliyet, Posta, Habertürk ve İhlas Haber Ajansı gibi lider basın kuruluşlarının ana sayfasında yayınlandı. Bir anda ülke gündemine oturan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın haberini okuyan hemşehrileri ise gurur duyduklarını söyledi. Aydınlı Mehmet Hoca’nın başarıları nedeniyle yaşadığı kent olan Bozdoğan’ın adının duyulduğunu söyleyen vatandaşlar, “Hocamızın geleni gideni hiç eksik olmuyor. Kapısında uzun kuyruklar var. Bu nedenle şehrimizin tanıtımına çok faydası var. Sadece hocamızı görmeye buraya gelen, randevu alamayıp iki gün burada bekleyenler var. Allah kendisinden razı olsun. Her zaman ilçemize büyük katkıları var” ifadelerini kullandı.