Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydınspor 1923’ün sularının kesik olmasını gerekçe göstererek Atatürk Kent Meydanı’nda arbede çıkartan Aydınspor 1923 Kulübü yöneticilerine ve başkanına vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Artan ve diğer kulüp yöneticileri, yıllarca terörle mücadele eden emekli Albay ve şimdilerde Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapan Hakan Genç’i darp etmişti. Yıllarca şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet eden ve Albaylık rütbesine kadar yükselen Genç’e yönelik yapılan saldırıya Aydınlılar büyük tepki gösterdi.

Olaylarla ilgili Aydınspor 1923 Kulübü’nden açıklama bekleyen vatandaşlar, kulüp tarafından yapılan skandal açıklamayla bir kez daha şok oldu. Huzurlu bir şehir olmasıyla tanınan Aydın’da huzursuzluk çıkartmaya devam eden Aydınspor 1923 yöneticileri daha da ileri giderek Genç’e yönelik “Sözde zabıta daire başkanı olan zat” ifadelerini kullandı.

“Burası Patagonya ve dağ başı değil”

Yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabından kendisini arayanlara teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hakan Genç’in paylaşımına silah arkadaşları ve Aydınlılar tarafından çok sayıda yorum yapıldı. Genç’e geçmiş olsun dileklerini ileten vatandaşlar, Aydınspor 1923 Kulübü yöneticilerine ve başkanına ise ateş püskürdü.

Hüsamettin Artan’a büyük tepki gösteren vatandaşlardan bazıları, “Burası patagonya ve dağbaşı değil.Yazık.! Bu cibiliyetsizlerin işi gücü iftira çamur şerefsizlik” ifadelerini kullandı.