Cem Celil Lale/HaberAydın - Çineliler’in çok sevdiği ve günün büyük bölümünü bisikletiyle ilçeyi dolaşarak geçiren Osman’a AK Parti Çine Belediye Başkan A.Adayı Halit Güler’in girişimleri sonucu Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından bisiklet hediye edildi. Daha öncede AK Parti’li Halit Güler ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in girişimleri ile Osman’a bisiklet alındığı ancak Osman’ın kızdığında hırsını bisikletinden çıkartması nedeniyle eski bisikletinin kullanılamaz halde olduğu öğrenildi.

AK Parti’li aday adayı sosyal medya hesabından paylaştı

Bir süre önce AK Parti’den Çine Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu duyuran Halit Güler, Osman’ın yeni bisikletiyle olan sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

Osman’ın bisikletinin olmadığın öğrenen ve Osman’a yeni bir bisiklet alınması talimatını veren Enver Salih Dinçer’in davranışı Çineliler tarafından takdirle karşılandı.

AK Parti’li Halit Güler : “Osman Çine’nin gülü”

Osman’ın yeni bisikletiyle çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Çine Belediye Başkan A.Adayı Halit Güler, “Osman Çine’nin gülü. Daha öncede kendisine bisiklet almıştık. İlk kendim aldım. Sonra Çine Belediyesi’yle yarı yarıya karşıladık. Son bisikleti de Sayın Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer karşıladı. Yapılan tüm iyiliklerin yanındayım. Kişilerin görüşleri, fikir ayrılıklarına saygı duyarak Çine için birşeyler yapabilme düşüncesi olan herkesle beraberim. Bize destek olmak ile AK Parti’ye değil Çine’ye destek oluyorlar. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun” ifadelerini kullandı.