Her sene olduğu gibi bu yıl da 2018-2019 sezonu için, sporseverler her hafta Türkiye süper ligini takip etmeye devam ediyor. Tabii her ne kadar bu yıl oldukça sürprizli bir dönem yaşanıyor olsa dahi, takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar internet üzerinden takibini sürdürüyor. Özellikle canlı skorlar ve bitmiş maç sonuçları için süper lig maçları adına, 7/24 bu kaliteli site üzerinden destek alabilirsiniz. Ne zaman isterseniz giriş yapabilir, sonuçlara anında ulaşabilir ve farklı amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz.

Türkiye Süper Ligindeki Son Durum

2018/2019 sezonu için Türkiye süper ligi tüm taraftarları şaşırtmaya devam ediyor. Özellikle İstanbul büyüklerinin gösterdiği kötü performans lige de yansıdı. Belki de tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe, ligin ilk yarısı gelmesine rağmen şu an sondan ikinci durumda yer alıyor. Üstelik gösterdikleri performans ilerisi için de umut vermiyor. Aynı durum Beşiktaş ve Galatasaray için de geçerli. Zira Avrupa'dan elenen her iki takım gözlerini lige çevirdi. Tabii her ne kadar Galatasaray UEFA liginde devam ediyor olsa dahi, lig onlar için çok daha önemli olacaktır. Başta şampiyonluk hedefi olmak üzere, özellikle şampiyonlar ligine katılmak için mutlaka ilk ikiye girmeleri gerekiyor. Tabii Türkiye'nin son dönemdeki puanlarının düşmesiyle, artık şampiyonlar liginde gruplara kalmak da bir o kadar zor hale geldi.

Dünyanın Her Yerinden Canlı Sonuçlar

Tüm sporseverler ve bahis severler için başta Türkiye ligi olmak üzere, dünyanın her yerinden futbol ligleri adına detaylı bilgilere bu site üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda farklı zevklere göre değişik spor dalları için de canlı skorlar ve bitmiş maç sonuçları ile tüm detaylı bilgiler, sizleri bekliyor. İster masaüstü versiyon üzerinden ister mobil uygulaması ile 7/24 giriş gerçekleştirebilirsiniz.