Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke’de yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söke’nin alt yapı ve üst yapısı için yoğun bir mesai harcayan ekipler son olarak imar planında yer alan bir caddeyi trafiğe açmaya hazırlıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke’de yeni bir cadde trafiğe açılıyor. Mevcut imar planında yer alan ancak kullanılmayan Yenikent Mahallesi Faik Kocagöz caddesi trafiğe açılmaya hazırlanıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından hafriyat çalışması yapılan alan, zemin güçlendirmesi de yapılarak sıcak asfalt dökmeye hazır hale getiriliyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Sayın Başkanımızın talimatları ile cadde üzerinde çalışmalara başladık. Öncelikle hafriyat çalışmalarını tamamladık. Daha sonra zemin güçlendirme yaptık. Şu anda sıcak asfalta hazır hale getirebilmek için çalışma yapılıyor” şeklinde konuştu.

Yenikent Mahallesi’nde bulunan Faik Kocagöz caddesinde çalışmalarını sürdüren ekiplerin kısa bir süre içerisinde caddeyi trafiğe açması bekleniyor.