Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nın Karaova Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Karaova Mahallesi’nde bulunan 7 dönümlük bir arazinin temizlenmesi ve değerlendirilmesi için mahalle sakinleri tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe verilmişti. Mahalle sakinlerinin sorununa anında müdahale eden Başkan Çerçioğlu, söz konusu alanı derhal temizletmiş ve park yapılması talimatını vermişti.

Mahalle sakinlerinden teşekkür

Başkan Çerçioğlu’nun talimatı üzerine hemen temizlik yapıldığını söyleyen mahalle sakinleri, “Allah, Özlem Başkan’dan razı olsun. Talebimizi geri çevirmedi ve anında müdahale etti. Senelerdir çok büyük problem yaşıyorduk. Sağolsun şimdi tertemiz oldu. Park yapılmasını istemiştik. Onu da kabul ettiler ve park yapılacağını söylediler. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Atatürk büstü istediler, Çerçioğlu yaptırdı

Yine Karaova Mahallesi sakinlerinin oturma ve piknik yapmak için kullandığı yeşil alana Atatürk büstü yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan büst vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanırken taleplerini geri çevirmeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Karakoz ve Macaroğlu ziyaret etti

Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Karakoz ve Macaroğlu’nu alkışlarla karşılayan mahalle sakinleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmet ve yatırımlar için teşekkür etti.

Karakoz ve Macaroğlu’na talep ve önerilerini bildiren mahalleli, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden ne istediysek yapıldı. Bizleri dinliyorlar, zaman zaman ziyaret ediyorlar. Ne istiyorsak hiç ikiletmeden yapıyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Topuklu Efe’ye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi