Cem Celil Lale/HaberAydın

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’den FOX TV Haber Spikeri Fatih Portakal hakkında tekerlemeli gönderme geldi. Son günlerde AK Parti camiasının hedefindeki isim olan Fatih Portakal’a yüklenen Erdem, gönderisine yapılan bir yoruma da çok ilginç cevap verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi camiasının son günlerde hedefi haline gelen FOX TV Haber Spikeri Fatih Portakal’a Aydın milletvekilinden tekerlemeli gönderme yapıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir gönderi paylaşan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Fatih: ‘Portakal’ı soydum.Başucuma koydum.Ben bir YALAN uydurdum’” ifadelerini yazdı. Bilinen bir tekerlemeyi ünlü sunucu Fatih Portakal’ın soyadıyla uyarlayan Erdem’in paylaşımına bazı vatandaşlar hakarete varan yorumlar yaptı. Mehmet Erdem’in hakaret içeren yorumları silmediği görüldü.

Öte yandan Erdem’in paylaşımına yorum yapan bir vatandaş Aydın’a şehir hastanesinin ne zaman yapılacağını sordu. Mustafa Güleç isimli vatandaşın sorusuna cevap veren Erdem, “Aydın’lı hemşehrimiz Fatih Portakal yapılmasını istemiyor:)” ifadelerini paylaştı.