Cem Celil Lale/HaberAydın

Bakım ve onarımının Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılması gereken orta refüjler, ilgisizlik yüzünden çirkin görüntülerin meydana çıkmasına neden oluyor. Hiçbir yetkilinin ilgilenmediği, vatandaşların defalarca şikayet etmesine rağmen kimsenin ilgilenmediği orta refüjler Kuşadası’na gelen tatilcilerinde tepkisine neden oluyor.

Kuşadası-Söke Karayolu’nda bulunan orta refüjler, görüntü itibariyle adeta çölü andırıyor. Mevcut palmiye ağaçlarının da bakımsızlık yüzünden kuruduğu görülürken yetkililerin ne zaman çalışma yapacağı bilinmiyor. Sıcakların bastırmasıyla refüjlerde bulunan çimler kururken bazı noktalarda otların insan boyunu geçtiği görülüyor.

AK Parti Milletvekilleri bu yollardan geçmiyor mu ?

Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılması gereken orta refüj bakım ve onarımının yapılmaması vatandaşı isyan ettirdi. Karayolları Müdürü’ne ulaşmanın mümkün olmadığını belirten vatandaşlar; “AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş Aydın’da gezmiyor mu ? Bu yolların halini görmüyor mu ? Karayolları Müdürlüğü Aydın’da yol çalışması yapmadığı gibi orta refüjleri de kaderine terk etti. En azından bunu bari yapsınlar. Memleket çöle döndü” dedi.

Tatilciler şaşkınlığını gizleyemiyor

Kuşadası’na tatil için gelen tatilcilerde bakımsızlık nedeniyle şaşkın olduklarını söyledi. Kuşadası-Söke Karayolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinden çıkan Murat S. isimli vatandaş ise; “Ankara’dan geliyoruz. Tatil için bu sene Kuşadası’na geldik. Öncelikle buraya ilk girerken çocuklarım ‘Baba bizi nereye getirdin’ şeklinde soru yöneltti bana. Kuşadası’nda gezilmesi görülmesi gereken çok yer var ancak bakımsızlık hat safhada” ifadelerini kullandı.